Een Cruise maken naar Noorwegen vanuit Rotterdam is de perfecte manier om de ultieme schoonheid van Noorwegen te ervaren. De Noorse fjorden zijn geweldig. Cruisepassagiers kunnen prachtige fjorden verkennen, het prachtige noorderlicht bewonderen en tijd doorbrengen in charmante kustplaatsen. Ervaringen als deze zullen je voor altijd bijblijven en herinneringen creëren die je een leven lang kunt koesteren. Vanaf een groot cruiseschip is Noorwegen op een geweldige manier te beleven terwijl je kan genieten van luxe voorzieningen aan boord. Een cruise Noorwegen vanuit Rotterdam maakt het verhaal compleet omdat het vertrek uit Nederland zelf is. Dat is wel zo prettig.

Waar je cruise boeken?

Er zijn tal van rederijen en agenten die cruises naar Noorwegen aanbieden. Voor het maken van een cruise naar Noorwegen vanuit Rotterdam springen er drie aanbieders uit die een goed aanbod hebben. Dat zijn: de ANWB, TUI en Stip Reizen.

Cruise Noorse Fjorden

Het verkennen van de Noorse fjorden per cruise is een ervaring als geen ander. Er is geen betere manier om te genieten van de adembenemende schoonheid van de majestueuze bergen en valleien van Noorwegen dan aan boord van een cruise. Je kunt dit uitgestrekte, ontzagwekkende terrein van dichtbij bewonderen en getuige zijn van de levendige dieren in het wild die het gebied bewonen. Van geheime baaien en verborgen baaien tot schijnbaar eindeloze uitgestrekte door gletsjers uitgehouwen kliffen en donderende watervallen, noorse fjorden heeft voor elk wat wils. Cruise noorse fjorden voor een unieke en onvergetelijke reis die je niet snel zult vergeten!

Een cruise maken vanuit Amsterdam

Een cruise naar Noorwegen maken vanuit Amsterdam is een ongelooflijke manier om Noord-Europa te ervaren. De reis begint met een prachtig uitzicht op de pittoreske grachten van Amsterdam en vordert naar steeds mooiere locaties terwijl je naar het noorden reist. De Noorse kust biedt majestueuze bergen, aantrekkelijke dorpjes aan zee, historische bezienswaardigheden en nog veel meer. Een cruise naar Noorwegen stelt reizigers in staat om een ​​volledig meeslepende vakantie te beleven die werkelijk onvergetelijk is. Je kunt elke haven in je eigen tempo verkennen, zodat je tijd hebt om te genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. Of u nu voor zaken of plezier komt, een cruise naar Noorwegen die in Amsterdam begint, is zeker de moeite waard.

Met de Hurtigruten

Veel reizigers zouden graag een keer met de Hurtigruten willen varen. Een Hurtigruten-cruise kan een wereld van verbazingwekkende ervaringen en unieke schoonheid openen. Van de ijzige Arctische toendra tot een van de grootste fjordsystemen ter wereld, Hurtigruten biedt een scala aan routes die het beste van de adembenemende kusten en het landschap van Noorwegen laten zien. Tijdens uw cruise kunt u levendige kustplaatsen en havens tot leven zien komen terwijl u door exclusieve doorgangen slentert en ongerepte wildernissen verkent waar dieren in het wild gedijen op het land en onder de oppervlakte. Met adembenemende uitzichten, de lokale keuken om te ontdekken en activiteiten voor alle leeftijden, is elke Hurtigruten-cruise echt een reis als geen ander. Ga vandaag nog mee aan boord en beleef een reis die je voor altijd bij zal blijven!