Noorwegen heeft vele prachtige plekken om te bezoeken. Hier zijn enkele van de mooiste plekken die u niet mag missen:

  1. Geirangerfjord: Dit fjord is een UNESCO-werelderfgoedlocatie en is beroemd om zijn dramatische landschap, watervallen en steile bergen.
  2. Bergen: De op een na grootste stad van Noorwegen heeft een charmante oude stad, genaamd Bryggen, die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat vanwege de historische houten huizen aan de kade.
  3. Lofoten: Een archipel in het noorden van Noorwegen die bekend staat om zijn schilderachtige vissersdorpjes, dramatische bergen en prachtige stranden.
  4. Trolltunga: Een populaire wandelbestemming in Noorwegen, beroemd om zijn dramatische uitkijkpunt over de bergen en fjorden.
  5. Preikestolen: Een ander beroemd wandelbestemming, waarbij u wordt beloond met een spectaculair uitzicht op het Lysefjord vanaf de top van een hoge klif.
  6. Oslo: De hoofdstad van Noorwegen biedt een perfecte combinatie van een stedelijke omgeving en natuur, met interessante musea, prachtige parken en uitzicht op de fjorden.
  7. Sognefjord: Het langste fjord van Noorwegen, omgeven door hoge bergen en pittoreske dorpjes.
  8. Jotunheimen National Park: Het grootste nationale park van Noorwegen, beroemd om zijn bergen, gletsjers, meren en prachtige wandelroutes.