Er is geen betere manier om de magische fjorden van Noorwegen te verkennen dan vanuit het comfort van een cruiseschip dat vertrekt vanuit Amsterdam. Van glinsterende gletsjers tot torenhoge bergen, deze reis biedt je een once-in-a-lifetime kans om de adembenemende schoonheid van Noorwegen te zien. Laten we eens nader bekijken wat deze cruise te bieden heeft.

Een fjordcruise-avontuur

De reis begint in Amsterdam, waar u aan boord gaat van uw luxe cruiseschip en begint aan uw 5-daagse avontuur door enkele van de meest adembenemende landschappen van Europa. U vaart eerst door Nederland, met zijn levendige grachten en windmolens, voordat u de Noordzee op gaat. Tijdens uw tijd aan boord kunt u profiteren van vele activiteiten, zoals wijnproeverijen, kooklessen en rondleidingen.

Als je Noorwegen nadert, krijg je een eerste glimp van zijn majestueuze schoonheid als de zon ondergaat boven de met sneeuw bedekte bergen en glinsterende gletsjers. De volgende dag heb je de gelegenheid om enkele van de beroemdste fjorden van Noorwegen te verkennen, waaronder Lysefjorden, Sognefjorden, Hardangerfjorden en Geirangerfjorden – die allemaal de thuisbasis zijn van prachtige watervallen die langs steile kliffen naar beneden stromen en weelderige groene bossen vol met dieren in het wild. Misschien zie je zelfs een adelaar boven je hoofd zweven of zie je een zeehond naast je boot zwemmen!

Entertainment- en eetgelegenheden aan boord

Tijdens uw cruise zult u niet alleen de natuurlijke schoonheid van Noorwegen bewonderen, maar ook genieten van entertainment aan boord. Het schip biedt een breed scala aan activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden, waaronder yogalessen, live muziekoptredens en kunsttentoonstellingen. Er is ook een spa aan boord voor degenen die willen ontspannen na een dag de wonderen van de natuur te hebben verkend. En als het tijd is om te dineren, zijn er verschillende heerlijke eetgelegenheden beschikbaar, waaronder verse visgerechten bereid door topchefs met lokale ingrediƫnten.

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke manier om de iconische fjorden van Noorwegen te verkennen, neem dan deel aan een 5-daagse cruise vanuit Amsterdam. Deze unieke ervaring combineert een spectaculair landschap met activiteiten aan boord, zoals yogalessen en kookdemonstraties, terwijl je langs enkele van de mooiste landschappen van Europa vaart. Dus waar wacht je op? Boek nu je tickets!