Brikdalsbreen glacies is een imposante gletsjer die wordt gezien als een van de meest iconische trekpleisters in Noorwegen. Deze spectaculaire glacerie, gelegen in het nationaal park FjordNorway maakt onderdeel uit van de Jostedalsbreen, het grootste gletsjergebied in Europa.

De Brikdalsbreen valt direct op door zijn indrukwekkende schoonheid. Aan de voet van de gletsjer ligt er een helderblauw meer, terwijl het water rustig stroomt tussen majestueuze bergen en verre horizonnen.

Het unieke natuurfenomeen biedt vele avontuurlijke mogelijkheden. In de zomer kun je de lange ijsvelden oversteken of baantjes trekken in hetzelfde blauwe meer dat langs de voet van de gletsjer loopt. In de winter daarentegen kun je genieten van skiƫn, sneeuwschoen wandeling of hiken om alleen te genieten van dit magische landschap bedekt met sneeuwwitte poeder.

Of je nu op zoek bent naar avontuur of naar rust en ontspanning, Brikdalsbreen Glacies bied het allemaal! De grandeur en schoonheid maken dit tot een bezoek waard waarvan je heel lang zult genieten!